Voorstelling MAZOUTSAFE®

Nu de economische crisis ten volle toeslaat en de burger steeds minder koopkracht heeft, lijkt het opslaan van stookolie om zich te verwarmen eerder het opslaan van vloeibaar goud. Het zal dan ook niemand verwonderen dat er thans zeer veel stookoliediefstallen plaatsvinden.

Met MAZOUTSAFE® brengen wij een zeer efficiënt anti-diefstalsysteem op de markt voor eenieders beurs. Effectief, ons streven is een degelijk product aan te bieden aan de burger voor de democratische prijs van € 99,00 INCLUSIEF BTW.

De MAZOUTSAFE® is vervaardigd uit plaatstaal van 3 mm dikte en weegt 2.2 kg.

Zoals u kan zien maken wij gebruik van een DISKUShangslot voor het afsluiten van de MAZOUTSAFE®. Het product is zo geconcipiëerd dat er geen énkele toegang mogelijk is tot de beugel van het DISKUShangslot (doorknippen is uitgesloten !!)

Hierdoor wordt elke diefstal onmogelijk, aangezien hiertoe vereist is dat de volledige beveiligingsconstructie (zie montage) zou moeten stukgeslepen worden.

Onderzoek wijst uit dat dit enkel mogelijk is met behulp van een elektrische slijpschijf (groot formaat) en dat dit minimum 20 tot 25 minuten in beslag neemt. Studies aan de universiteit van Gent hebben uitgewezen dat een poging tot het verschaffen van toegang maximaal 3 minuten in beslag mag nemen, zoniet is de pakkans voor de dief véél te groot en begint hij er niet aan.

Heeft u interesse in de MAZOUTSAFE®, dan kan u contact opnemen met uw gebruikelijke stookoliespecialist.

Voor verdere inlichtingen contacteer:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Firma DE OUDE PIK
Turnhoutse Baan, 98
2140  BORGERHOUT

Tel.        : 03/270 35 59
Fax         : 03/270 35 58

 

Menu